Vorming: 'Gezonde voeding en beweging in de kinderopvang'

Tijdens deze vorming leer je aan de slag gaan met de materialen om een werking rond gezonde voeding en beweging op te starten of verder uit te bouwen in jouw kinderopvang. Je wordt geïnformeerd en gesensibiliseerd over de bestaande aanbevelingen rond gezonde voeding, beweging en lang stilzitten en je krijgt een hoop tips en tools mee om je eigen kinderopvang gezonder en energieker te maken.

Voor wie?

Voor onthaalouders en kinderdagverblijven (vorming ‘Gezonde voeding en beweging in de kinderopvang’) of voor begeleiders en coördinatoren van IBO’s (vorming ‘Gezonde voeding en beweging in de groepsopvang schoolgaande kinderen’)

Wie kan deze vorming organiseren?

Initiatieven buitenschoolse kinderopvang, Huizen van het kind, lokale besturen, scholen die zelf voor- en naschoolse kinderopvang organiseren, onthaalouders, kinderdagverblijven

Praktisch

De vorming:

  • kost 235€
  • gaat door op een datum en locatie naar keuze (in samenspraak met lesgever)
  • wordt gegeven door gediplomeerde diëtisten. Alle lesgevers hebben hiervoor een opleiding (een zogenaamde 'train-de-trainer') bij Gezond Leven gevolgd. Kinderopvanginitiatieven die deze vorming wil volgen, kunnen inschrijven bij het Logo uit hun regio.

 

Huur: € 235.00

← Vorige

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen