Don12Dec

Train-de-trainer ‘Blijf valangst de baas’

Kapucijnenvoer 37
3000 Leuven
Door Expertisecentrum Val- en fractuurpreventie

‘Blijf valangst de baas’ is een interactieve cursus voor oudere personen, waarbij kennis en vaardigheden aangeleerd worden om minder valangst te ervaren en meer te bewegen.

Het Expertisecentrum Val- en fractuurpreventie Vlaanderen organiseert een train-de-trainer om hulpverleners op te leiden tot trainer van de cursus 'Blijf valangst de baas'. Naast kennis van de cursus, focust de train-de-trainer vooral op het aanleren van vaardigheden om de cursus aan te bieden aan oudere personen. Op die manier halen we de beste coach, groepsleider en presentator in jou naar boven!

De cursus ‘Blijf valangst de baas’ is een initiatief in het kader van de Week van de Valpreventie 2020 (20-26 april), die in het teken van valangst zal staan.

Deze ééndaagse training (van 8u30 tot 16u30) zal op twee verschillende locaties aangeboden worden (in Gent en Leuven). Dit is echter onder voorbehoud. Bij onvoldoende inschrijvingen per locatie (minder dan 12), zal de cursus op één locatie plaatsvinden. Deze locatie wordt afgestemd op de meerderheid van de cursisten.

Meer informatie vind je in het programmaboekje en op deze pagina.

Inschrijven kan tot 31/10/2019 via deze link. Deelname kost 150 euro.

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen