Pakket: De grote groene Victormap

Het pakket bestaat uit:

  • De Grote Groene Victormap
    Deze map zit boordevol activiteiten en ideeën rond de figuur Victor, de roodgroene kleurensymboliek en over thema’s als pesten, ruzie, elkaar helpen, …
  • De Victor handpop + het Victor handpop boekje
    ‘Het Victor handpop boekje’ is een handige gids met creatieve werkvormen om aan de slag te gaan met de Victor Handpop.
  • Het Goedgevoel latje + het goedgevoel boekje
    Het Goedgevoel latje verlaagt de drempel om te praten over ‘gevoelens’. Met dit latje kunnen kinderen ook zonder een woord te zetten, tonen dat het goed of niet goed gaat.

Dit materiaal kan je afzonderlijk bestellen, maar is ook een onderdeel van de koffer Geestje Gezond.

Waarvoor kan dit pakket gebruikt worden?

Het pakket helpt om in groep stil te staan bij ‘leuke en minder leuke gevoelens’, ‘omgaan met elkaar’ en ‘het voorkomen van pestgedrag’.Voor wie? = max. 30 woorden

Doelgroep: kinderen van 5 tot 8 jaar.

Wie kan dit materiaal bestellen?

Leerkrachten, leerlingenbegeleider ...

Bestelinformatie

Reserveer het materiaal via deze website. Hierna krijg je een mail van een Logo-medewerker om een afspraak te maken voor de afhaling of verzending. De waarborg betaal je cash op het moment dat je het materiaal ontvangt.

De grote groene Victormap in de gezonde school?

Als school sta je mee in voor de bevordering van het algemeen welbevinden. Daarom is het van belang aandacht te hebben voor beschermende factoren en het versterken van de geestelijke gezondheid (bv. het verhogen van probleemoplossende vaardigheden en mogelijkheden, sociale steun, zelfvertrouwen, positief zelfbeeld, …). Een algemene preventieve aanpak werkt niet stigmatiserend en zorgt ervoor dat alle leerlingen een basis van kennis, vaardigheden en attitudes opdoen die hen sterker maken voor de toekomst. Het gebruik van educatieve materialen rond sociale vaardigheden, weerbaarheid, stress, zelfbeeld, … in de klas/school voldoet aan deze aanpak.

Meer info

geestelijkegezondheid@logobrugge-oostende.be of 050 32 62 94

Gratis uitleen met waarborg: € 25.00

← Vorige

victor handpop
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen