← Vorige

Expeditie geluk

 

 

Tijdens Expeditie Geluk duiken leerlingen uit het lager onderwijs met hun klas in een virtueel universum. Samen gaan ze op zoek naar toffe, laagdrempelige en verbindende klasopdrachten die hun mentaal welbevinden, oftewel ‘geluk’, versterken! Elk van de opdrachten draagt bij tot belangrijke levensvaardigheden zoals: jezelf kunnen zijn, je goed voelen, goed omringd zijn en omgaan met moeilijke momenten.

Voor wie?

lager onderwijs (6-12 jaar)
Werk je in het buitengewoon onderwijs? Check dan de opdrachten van vorige editie om een beeld te krijgen of het ook iets voor jouw klas zou kunnen zijn.
 

Wanneer?

Inschrijven start in september 2023. Na je inschrijving krijg je onmiddellijk toegang tot het platform én het commandocentrum met alle ‘hulp voor leerkrachten’.
De poorten van je virtuele klas universum openen na de herfstvakantie (schooljaar ’23-’24), en blijven de hele maand november geopend.
Je plant zelf in hoe vaak je met je klas op missie vertrekt, wanneer je opdrachten uitvoert, aliens gaat spotten, een feestje bouwt, …
 

Wens je meer info alvorens deel te nemen aan Expeditie Geluk?

Neem deel aan 1 van de digitale infomomenten! Schrijf je hier in!

Meer info en inschrijven?

Alle info vind je terug op www.expeditiegeluk.be
 

Het Logo zet je op weg!

Ben je op zoek naar ondersteuning of materiaal om een concrete actie rond mentaal welbevinden of een ander gezondheidsthema uit te werken? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen