Infopunt Geïntegreerd Welzijnsbeleid inspireert over welzijn van werknemers

Wil je als bedrijf investeren in een beleid dat streeft naar een gezonde, veilige en veerkrachtige loopbaan voor werknemers? Dan kan je sinds kort terecht bij het Infopunt Geïntegreerd Welzijnsbeleid. Het platform ondersteunt bedrijven die het verschil willen maken op de arbeidsmarkt.

Het Infopunt Geïntegreerd Welzijnsbeleid wil kwaliteitsvolle informatie over gezondheid, veiligheid en duurzaam ondernemen op een centrale plaats verzamelen, zodat bedrijven sneller de juiste informatie hebben om aan de slag te gaan.

Dienstverleners

Het online platform omvat 16 welzijnsthema’s en verwijst je door naar organisaties die kunnen helpen om de specifieke situatie van jouw bedrijf te verbeteren.

Je krijgt eerst informatie over wat een geïntegreerd welzijnsbeleid inhoudt en waarom het belangrijk is. Vervolgens lees je meer over de dienstverleners die kunnen helpen om een dergelijk beleid mee uit te bouwen.

De website wordt in de toekomst nog aangevuld met andere thema’s en best practices.

Het infopunt groeide uit een projectoproep van de Koning Boudewijn Stichting. Het is een samenwerking tussen IDEWE, Gezond Leven, VAD en de KULeuven.

Meer info vind je hier.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen