Campagnemateriaal: Placemat voor kinderen: Voedings- en bewegingsdriehoek

Met deze placemat voor kinderen zet je de voedingsdriehoek en bewegingsdriehoek in de kijker. Op de placemat zie je de twee nieuwe modellen.

Gebruik de placemat actief bij een infostand en/of een beurs over gezonde voeding, beweging en sedentair gedrag om mensen aan te sporen gezond te leven. Leg de placemat waar veel mensen langskomen, zoals de bibliotheek van je gemeente, je wachtruimte, de inkomhal van je lokaal dienstencentrum. 

Het formaat van de placemat is A3.

Voor wie?

Kinderen

Wie kan met dit materiaal aan de slag?

Gemeenten, OCMW's, lokale dienstencentra, huisartsen, welzijnsorganisaties, verenigen, ... Iedereen die in zijn omgeving aan de slag wil met gezonde voeding, beweging en sedentair gedrag. 

Waarom?

Gezond leven? Daar hoort een gezonde mix van voeding, zitten, staan en bewegen bij. Maar hoe pak je dit aan? Het Vlaams Instituut Gezond Leven vat dit samen in de voedingsdriehoek en bewegingsdriehoek. Zet deze voorlichtingsmodellen in de kijker via de placemat voor kinderen.

Praktisch

Het formaat van de papieren placemat is A3. Het aantal kan je wijzigen eens je de placemat hebt toegevoegd aan je winkelmandje.

Placemat voor volwassenen

Bestel ook de placemat voor volwassenen.

← Vorige

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen