← Vorige

Week van de gezonde binnenlucht

 

De Week van Gezond Binnen’ loopt van 20 tot 26 maart 2023. Radio 2 zet dan samen met het Agentschap Zorg en Gezondheid gezonde binnenlucht in de kijker.

De Week van de gezonde binnenlucht loopt van 20 tot 26 maart 2023. Radio 2 zet dan samen met het Departement Zorg gezonde binnenlucht in de kijker.

Voor wie?

De algemene bevolking 
 

Wie kan er met de week van de gezonde binnenlucht aan de slag? 

Lokale besturen, sociale huisvestingsmaatschappijen, sociale verhuurkantoren, energiesnoeiers, renovatiecoaches, opbouwwerkers, wijkgezondheidscentra, OCMW's, ...
 

Waarom?

We verluchten onze huizen nog altijd te weinig. Nochtans kan slechte binnenlucht schadelijk zijn voor de gezondheid. Iedereen zou dagelijks voor verse lucht in huis moeten zorgen. Daarom organiseert Departement Zorg samen met Radio 2 de week van de gezonde binnenlucht. Deze campagne is een startmoment om het belang van gezonde binnenlucht in de kijker te zetten. Want dagelijks je huis verluchten, daar zit muziek in.
Wil je weten hoe je het in huis gezond houdt, kijk dan zeker op www.gezondbinnen.be en luister van 20 tot 24 maart naar Radio 2.
 

Praktisch 

Promoot de boodschap van deze week van gezond binnen door:
Flyer en affiche hier te bestellen

Het Logo zet je op weg 

Deze campagne is een extra campagne binnen de week van gezond binnen. In deze campagne zetten we in op een brede sensibiliseren naar de algemene bevolking over het belang van een gezonde binnenlucht. Van 13 tot 17 november 2023 zal onze jaarlijkse campagne ‘week van gezond binnen’ opnieuw doorgaan.
 
Wil je een actie organiseren rond gezond binnenmilieu? Of een andere actie op poten zetten rond gezondheid en milieu? Neem contact op met de medisch milieukundige van jouw Logo.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen